miercuri, 7 februarie 2024

Rugaciunea CELOR 7 ARHANGHELI - Incredibil de puternica - Pentru ajutor,...


Datori suntem a ne ruga, a cere ajutorul de la Domnul pentru copiii nostri care se departeaza de calea Lui, caci ruperea comuniunii cu Duhul Sfant inseamna suferinta, boala, lacrimi, patimi grele si distrugere ( nefericire). Acest lucru este valabil atat la nivel de 1 persoana, cat si la nivel de familie, neam, sat, oras, tara. De aceea Sfintii Parinti recomanda, prin puterea Duhului Sfant, ca in viata personala, unde sunt multe suferinte si lacrimi, sa tinem post ani de zile, traind o viata curata, in rugaciune permanenta, si cu multe fapte bune , facund ascultare de un duhovnic bun, sa rupem aceste legaturi. Noi nu avem de unde sa stim cate crime si nedreptati au existat in ramura noastra de neam ( pana la al 9-lea neam)


Conteaza mult si prietenii, profesorii, medicii, sefii, vedetele, guvernantii, cei din mass-media , etc in ce fel de duh ,,se scalda,,
Absolut tot ce se naste, se misca, fiinteaza, respira, se construieste, se cumpara, se castiga- conteaza DUHUL ( dupa cuvintele Parintelui Arsenie Boca).


De aceea, repet, conteaza foarte mult ce oameni putem sa alegem la carma, conducerea tarii, caci inteligenta si intelepciunea nu sunt de ajuns. Nu uitam ca si demonii au o inteligenta de o mie de ori mai mare ca cea umana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu